stomen

Zachtfruit Schalkwijk B.V., Rode bes, braam, framboos

Adresgegevens

Zachtfruit Schalkwijk B.V.
Schalkwijkseweg 22
3998LZ Schalkwijk

Bekijk
op kaart

Adres

Zachtfruit Schalkwijk B.V.
Schalkwijkseweg 22
3998LZ Schalkwijk

Contact met de teler

Zachtfruit Schalkwijk B.V.

Als teler is Anton van Garderen al 30 jaar gespecialiseerd in de teelt van rode bessen, bramen en frambozen. Vanuit het Utrechtse Schalkwijk telen zij niet alleen, hier wordt het fruit ook gesorteerd en verpakt. En dat het hele jaar door!

Het bedrijf

Bij Servicestation Zachtfruit in Schalkwijk telen, verpakken en sorteren wij het hele jaar door zachtfruit. Door de komst van nieuwe teelttechnieken zijn de Hollandse zachtfruitproducten namelijk bijna het hele jaar leverbaar.

Onze producten zijn bijna het hele jaar leverbaar!

Onze teelt

De producten die op ons zachtfruitbedrijf met veel vakmanschap worden geteeld, voldoen aan de strengste kwaliteits-, milieu- en voedselveiligheidseisen. De controle op de naleving van de richtlijnen wordt gewaarborgd door onafhankelijke controle-instanties. Daarnaast zijn we ook een gecertificeerd leerbedrijf. In de maanden juni tot en met september plukken wij, vaak met behulp van seizoenskrachten, onze bramen en frambozen. Onze rode bessen plukken we van half juli tot en met half augustus.

Visie

Onze naam zegt het eigenlijk al; bij ons staan service, flexibiliteit, versheid en snelheid bovenaan. Ook op het logistieke vlak beschikken wij over diverse mogelijkheden om zachtfruitproducten vers en snel op iedere gewenste locatie af te leveren. Naast zachtfruit producten sorteren wij ook steenfruit en exoten. Dit alles gebeurt in onze speciale verpakkingsruimte die uiteraard voldoet aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid.

01041612.jpg
fotoalbum_vangarderen.png