PRIVACYVERKLARING

 

Identiteit

Deze privacyverklaring wordt gebruikt door The Greenery B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 16086757, op de website https://www.verseoogst.nl/.

 

Ons adres:

Spoorwegemplacement 1 

2991 VT Barendrecht 

 

Ons telefoonnummer:

010-8080880

 

Ons e-mailadres:

m.vanleeuwen@thegreenery.com 

 

Algemeen

Wij achten een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonlijke gegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming stelt. In deze verklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden u aan deze verklaring zorgvuldig door te nemen.

 

Beveiliging

Wij spannen ons in om de website te beveiligen tegen misbruik en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens. Wij doen dit bijvoorbeeld door middel van SSL beveiligde verbindingen. Het is uw verantwoordelijkheid de apparatuur waarmee u van onze website bezoekt en gebruikt te beveiligen, bijvoorbeeld met een virusscanner.

 

Persoonsgegevens

Door het gebruik van onze website laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn: gegevens die direct of indirect naar u te herleiden zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend de persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken.

 

Wij gebruiken de verkregen persoonsgegevens alleen voor de doeleinden waarvoor wij de gegevens van u ter beschikking hebben gekregen.

 

 

Verstrekking derden

Wij kunnen derden inschakelen om namens ons persoonsgegevens te verwerken. Deze derden worden in dat geval “verwerkers” genoemd. Deze verwerkers handelen steeds onder de verantwoordelijkheid van ons en mogen de persoonsgegevens niet voor eigen doeleinden aanwenden. Wij hebben met deze derden verwerkersovereenkomsten gesloten.

 

Het gaat dan om ons hosting provider en leveranciers van online tools. Met deze online tools kunnen wij bijvoorbeeld de nieuwsbrief versturen, uw vragen of commentaar opvolgen of uw sollicitatie afhandelen.

 

Van de volgende derden maken we gebruik voor diensten waarmee of waarin persoonsgegevens verwerkt worden:

 

- Hosting en Database

- Google Analytics

- Hotjar

- Piwik Pro

- Facebook

 

Persoonsgegevens kunnen buiten de E.U. of E.E.R. verwerkt worden. Het gaat dan meestal om de Verenigde Staten. Wij dragen er zorg voor dat de derden die uw persoonsgegevens verwerken Privacy Shield gecertificeerd zijn of werken met de modelcontracten van de E.U. voor doorgifte.

 

Cookies

Op onze website worden cookies geplaatst. Hoe wij met cookies omgaan hebben we in een aparte cookieverklaring vastgelegd.

 

Websites of diensten van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites of diensten van derden die door middel van links, of anderszins aan onze website verbonden of gekoppeld zijn. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met je persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaringen of andere (algemene) voorwaarden van deze websites of diensten te lezen, alvorens de websites of diensten van deze derden te gebruiken.

 

Vragen, recht van inzage, correctie en verwijdering

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u te identificeren.

 

U heeft ingevolge de AVG de volgende rechten:

Het recht om inzage van en rectificatie of wissing van de persoonsgegevens of beperking van de verwerking, alsmede het recht om tegen (verdere) verwerking bezwaar te maken.

Het recht om uw gegevens mee te nemen en/of over te dragen.

Indien de verwerking van persoonsgegevens gebaseerd is op toestemming, heeft u te allen tijde het recht deze toestemming in te trekken.

U heeft het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over de verwerking van uw persoonsgegevens door ons.

 

 

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor deze privacyverklaring op ieder moment te wijzigen. Raadpleeg daarom regelmatig deze tekst om zeker te weten dat u kennis heeft genomen van de laatste versie.

 

 

 

 

COOKIEVERKLARING

 

Identiteit

Deze privacyverklaring wordt gebruikt door The Greenery B.V., ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 16086757, op de website https://www.verseoogst.nl/.

 

Ons adres:

Spoorwegemplacement 1 

2991 VT Barendrecht 

 

Ons telefoonnummer:

010-8080880

 

Ons e-mailadres:

m.vanleeuwen@thegreenery.com 

 

 

Algemeen

Op deze website maken wij gebruik van cookies. Een cookie is een bestandje dat met de pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door uw browser, op uw apparaat waarmee u onze website gebruikt, wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. In deze cookieverklaring lichten wij toe wat dit voor u betekent.

 

Toestemming

Voor functionele cookies (zie verder) en voor analytische cookies van Google Analytics (zie verder) vragen wij geen toestemming. Voor alle andere cookies vragen wij u toestemming alvorens wij deze plaatsen.

 

Functionele cookies

Onze website plaatst sessiecookies. Deze sessiecookies worden standaard gebruikt door de programmeertaal waarmee onze website is geprogrammeerd. Deze sessiecookies zorgen ervoor dat u makkelijk en ongestoord gebruik kunt maken van de website. De sessiecookies worden automatisch van uw apparaat verwijderd als u de browser sluit. Als de website functionaliteit bevat om in te loggen kan de website aan de hand van een (sessie)cookie detecteren of u ingelogd bent.

 

Marketing Cookies

Met uw toestemming plaatst Facebook “marketing cookies” op uw apparaat. Deze cookies gebruiken zij om bij te houden welke pagina’s u bezoekt uit hun netwerk, om zo een profiel op te bouwen van uw online surfgedrag. Dit profiel wordt mede opgebouwd op basis van vergelijkbare informatie die zij van uw bezoek aan andere websites uit hun netwerk krijgen. Dit profiel dient om advertenties af te stemmen op uw profiel zodat deze zo relevant mogelijk voor u zijn, en ook om de effectiviteit van campagnes te meten. 

 

 

Social media buttons

Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten en delen op sociale netwerken, met name Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest. Deze buttons plaatsen cookies. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van deze sociale netwerken zelf afkomstig zijn. Wij hebben daar geen invloed op. Lees de privacyverklaring en andere (algemene) voorwaarden van deze netwerken (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met de (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verkrijgen.

 

Analytische cookie

Via onze website worden er analytische cookies geplaatst van Google en Piwik, als deel van de hun analytische diensten. Wij gebruiken deze dienst om gegevens bij te houden van en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Wij hebben met Google en Piwik een verwerkersovereenkomst gesloten en daarbij deze partijen verboden de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere diensten. Ook hebben wij het doorsturen van IP-adressen uitgeschakeld.

 

ToolNaam cookieOmschrijvingDomeinType cookieBewaartermijn
Verse OogstXSRF-TOKENVoor het bijhouden van gebruikersacties zoals het gebruik van filters en wensenlijstjes toevoegingenwww.verseoogst.nlFunctionele cookieSessie
Google. Inc_gaMet Google Analytics meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze sites te verbeteren. Zonder dit cookie missen we jouw data. Hierdoor zien we niet hoe je onze sites gebruikt en zul je langer moeten wachten op verbeteringen.www.verseoogst.nlFunctionele cookie1 dag
Google. Inc_gatVoor het bijhouden van gebruikersacties zoals het gebruik van filters en favorieten toevoegenwww.verseoogst.nlFunctionele cookies1 dag
Google. Inc_gid#N/Awww.verseoogst.nlAnalytische cookie1 jaar
Hotjar_hjIncludedInSampleMet Hotjar kunnen we op basis van o.a. heatmaps zien hoe de website wordt gebruikt. Deze sessie cookie zorgt ervoor dat Hotjar weet welke bezoeker moet worden inbegrepen bij het samenstellen van een Heatmap.www.verseoogst.nlAnalytische cookie1 jaar
Piwik_pk_idPiwik analyticswww.verseoogst.nlAnalytische cookie2 jaar
Piwik_pk_sesPiwik analyticswww.verseoogst.nlAnalytische cookie12 uur
FacebookfrMet deze cookie wordt je bezoek vanuit Facebook gemeten en kunnen we een profiel opbouwen om een relevante advertenties te tonen op Facebook, Instagram en websites van derden.www.verseoogst.nlMarketing cookie90 dagen
Verse Oogstlaravel_sessionVoor het bijhouden van gebruikersacties zoals het gebruik van filters en favorieten toevoegenwww.verseoogst.nlFunctionele cookie365 dagen
Verse Oogststg_last_interactionFirst party cookie; standaardinstelling; gebruikt om de laatste bezoekersinteractie te identificerenwww.verseoogst.nlAnalytische cookiePermanent
Verse Oogststg_returning_visitorFirst party cookie; standaardinstelling; gebruikt om een terugkerende bezoeker te identificerenwww.verseoogst.nlAnalytische cookiePermanent
Verse Oogststg_traffic_source_priorityFirst party cookie; standaardinstelling; gebruikt om gebruikers te registrerenwww.verseoogst.nlAnalytische cookie30 minuten
Verse OogstvoAdvancedCookieDeze cookie zorgt ervoor dat marketing cookies na het invullen van de cookiebanner kunnen worden gezet.www.verseoogst.nlMarketing cookie365 dagen
Verse OogstvoDefaultCookieDeze cookie zorgt ervoor dat functionele en analytische cookies na het invullen van de cookiebanner kunnen worden gezet.www.verseoogst.nlFunctionele cookie365 dagen

 

Voor vragen over ons cookiebeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) uw persoonsgegevens, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u te identificeren.

 

Meestal kunt u cookies wissen via de instellingen van uw browser. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies is te vinden in de instructies en/of met behulp van de helpfunctie van uw browser.

Browserfabrikanten bieden Help-pagina’s over hoe u cookies in hun producten kunt beheren. 

 

Zie hieronder voor meer informatie.

Google Chrome

Internet Explorer

Mozilla Firefox

Safari (desktop)

Safari (mobiel)

Android-browser

Opera (Windows)

Opera Android (mobiel)

Opera Mini for iOS

Raadpleeg voor andere browsers de documentatie van uw browser fabrikant. 

 

Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van de cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terugvinden in de instellingen van uw browser.

 

Wijzigingen

Wij behouden ons het recht voor deze cookieverklaring op ieder moment te wijzigen. Raadpleeg daarom regelmatig deze tekst om zeker te weten dat u kennis heeft genomen van de laatste versie.

 

Gepubliceerd: 31-08-2018