Privacy statement Verse Oogst 

Doordat je gebruik maakt van onze website en/of onze diensten, verwerkt The Greenery B.V. uw persoonsgegevens. Wij lichten in deze privacy statement kort toe hoe wij met persoonsgegevens omgaan en deze beveiligen. 
Wij verwerken de volgende persoonsgegevens:

Voor- en achternaam 
E-mailadres 
Geslacht 
Geboortedatum 
IP-adres 
Gegevens over uw activiteiten op onze website 
Overige persoonsgegevens die u expliciet verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch

Doeleinden van de gegevensverwerking 
The Greenery verwerkt jouw gegevens om je te kunnen bellen of e-mailen indien je daar om hebt verzocht. Als je een e-mail stuurt of het contactformulier invult, dan worden de gegevens die je ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van de inhoud van jouw bericht nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan. Indien je een profiel aanmaakt, dan worden de gegevens die je ons verstrekt bewaard totdat je jouw profiel verwijderd. 

Daarnaast verwerken wij gegevens, zodat wij algemene bezoekgegevens kunnen bijhouden. In dit kader kan met name het IP-adres van jouw computer, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt, worden geregistreerd voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Wij proberen deze gegevens zo veel mogelijk te anonimiseren. 

Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief onze Adwords-advertenties bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid google analytics 

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over onze website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. 

The Greenery gebruikt Google Analytics op de privacy vriendelijke manier zoals wordt geadviseerd door de Autoriteit Persoonsgegevens. Op onze website zijn applicaties opgenomen om pagina’s te kunnen promoten of delen op sociale netwerken. Het gaat om Facebook, LinkedIn en Twitter. Deze applicaties worden gerealiseerd door een code die wordt aangeleverd door Facebook, LinkedIn en Twitter zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie (zie hierna). Leest u regelmatig de privacyverklaring van deze sociale netwerken netwerken (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met uw persoonsgegevens doen die zij met deze code verwerken. 

De verwerking van persoonsgegevens vindt ook door The Greenery plaats als wij hier wettelijk toe verplicht zijn. 
De persoonsgegevens die wij verwerken, bewaren wij niet langer dan noodzakelijk. 

Grondslagen van de verwerkingen 
De meeste persoonsgegevens verwerken wij voor het gerechtvaardigd belang van The Greenery, te weten het uitvoeren van onze doelstelling. Daarnaast verwerken wij gegevens omdat u daar toestemming voor heeft verleend. Mocht u meer informatie willen hebben over de grondslagen van onze verwerkingen, dan kunt u contact met ons opnemen. 

Technische en organisatorische maatregelen 
The Greenery neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op. Onze contactgegevens zijn hieronder opgenomen. 

Rechten van betrokkenen 
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door The Greenery en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u hebben in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. 

The Greenery wil u er tevens op wijzen dat u na 25 mei 2018 de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Tot die tijd kunt u de Autoriteit Persoonsgegevens alleen nog tippen. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Cookie verklaring

Algemeen
Op deze website maken wij gebruik van cookies. Een cookie is een klein bestandje dat met de pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door je browser op jouw apparaat waarmee u onze website gebruikt wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. In deze cookieverklaring lichten wij toe wat dit voor u betekent.

Toestemming
Voor functionele cookies (zie verder) en Analytische cookies (zie verder) vragen wij geen toestemming. Voor alle andere cookies kun je aangeven of je deze geplaatst wilt hebben of niet.  

Functionele cookies
Onze website plaatst sessiecookies. Deze sessiecookies worden standaard gebruikt door de programmeertaal waarmee onze website is geprogrammeerd. Deze sessiecookies zorgen vooral voor een makkelijk en ongestoord gebruik van de website. De sessiecookies worden automatisch van jouw apparaat verwijderd als je de browser sluit. Deze website bevat de functionaliteit om in te loggen en aan de hand van een (sessie)cookie detecteren of je ingelogd bent.

Analytische cookie
Via onze website worden er analytische cookies geplaatst van Google en Piwik, als deel van de hun analytische diensten. Wij gebruiken deze dienst om gegevens bij te houden van en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Wij hebben met Google en Piwik een verwerkersovereenkomst gesloten en daarbij deze partijen verboden de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere diensten. Ook hebben wij het doorsturen van IP-adressen uitgeschakeld.

Marketing cookies
Met jouw toestemming plaatsen onze adverteerders ‘Marketing cookies’ op jouw apparaat. Deze cookies gebruiken zij om bij te houden welke pagina’s je bezoekt uit hun netwerk, om zo een profiel op te bouwen van jouw online surfgedrag. Dit profiel wordt mede opgebouwd op basis van vergelijkbare informatie die zij van jouw bezoek aan andere websites uit hun netwerk krijgen. Dit profiel dient advertenties af te stemmen op jouw profiel zodat deze zo relevant mogelijk zijn.

Social media buttons
Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten en delen op sociale netwerken, met name Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest. Deze buttons plaatsen cookies. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van deze sociale netwerken zelf afkomstig zijn. Wij hebben daar geen invloed op. Lees de privacyverklaring en andere (algemene) voorwaarden van deze netwerken (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met de (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verkrijgen.

ToolNaam cookieOmschrijvingDomeinType cookieBewaartermijn
Verse OogstXSRF-TOKENVoor het bijhouden van gebruikersacties zoals het gebruik van filters en wensenlijstjes toevoegingenwww.verseoogst.nlFunctionele cookieSessie
Google. Inc_gaMet Google Analytics meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze sites te verbeteren. Zonder dit cookie missen we jouw data. Hierdoor zien we niet hoe je onze sites gebruikt en zul je langer moeten wachten op verbeteringen.www.verseoogst.nlFunctionele cookie1 dag
Google. Inc_gatVoor het bijhouden van gebruikersacties zoals het gebruik van filters en favorieten toevoegenwww.verseoogst.nlFunctionele cookies1 dag
Google. Inc_gid#N/Awww.verseoogst.nlAnalytische cookie1 jaar
Hotjar_hjIncludedInSampleMet Hotjar kunnen we op basis van o.a. heatmaps zien hoe de website wordt gebruikt. Deze sessie cookie zorgt ervoor dat Hotjar weet welke bezoeker moet worden inbegrepen bij het samenstellen van een Heatmap.www.verseoogst.nlAnalytische cookie1 jaar
Piwik_pk_idPiwik analyticswww.verseoogst.nlAnalytische cookie2 jaar
Piwik_pk_sesPiwik analyticswww.verseoogst.nlAnalytische cookie12 uur
FacebookfrMet deze cookie wordt je bezoek vanuit Facebook gemeten en kunnen we een profiel opbouwen om een relevante advertenties te tonen op Facebook, Instagram en websites van derden.www.verseoogst.nlMarketing cookie90 dagen
Verse Oogstlaravel_sessionVoor het bijhouden van gebruikersacties zoals het gebruik van filters en favorieten toevoegenwww.verseoogst.nlFunctionele cookie365 dagen
Verse Oogststg_last_interactionFirst party cookie; standaardinstelling; gebruikt om de laatste bezoekersinteractie te identificerenwww.verseoogst.nlAnalytische cookiePermanent
Verse Oogststg_returning_visitorFirst party cookie; standaardinstelling; gebruikt om een terugkerende bezoeker te identificerenwww.verseoogst.nlAnalytische cookiePermanent
Verse Oogststg_traffic_source_priorityFirst party cookie; standaardinstelling; gebruikt om gebruikers te registrerenwww.verseoogst.nlAnalytische cookie30 minuten
Verse OogstvoAdvancedCookieDeze cookie zorgd ervoor dat marketing cookies na het invullen van de cookiebanner kunnen worden gezet.www.verseoogst.nlMarketing cookie365 dagen
Verse OogstvoDefaultCookieDeze cookie zorgd ervoor dat functionele en analytische cookies na het invullen van de cookiebanner kunnen worden gezet.www.verseoogst.nlFunctionele cookie365 dagen

Vragen, recht van inzage, correctie en verwijdering
Voor vragen over ons cookiebeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) jouw persoonsgegevens, kun je te allen tijde contact met ons opnemen. Om misbruik te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren.

Meestal kun je cookies wissen via de instellingen van jouw browser. Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies is te vinden in de instructies en/of met behulp van de helpfunctie van jouw browser.

Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dien je een kopie van de cookie in kwestie mee te sturen. Je kunt deze terugvinden in de instellingen van jouw browser.

Wijzigingen
Wij behouden ons het recht voor deze cookieverklaring op ieder moment te wijzigen. Raadpleeg daarom regelmatig deze tekst om zeker te weten dat je kennis hebt genomen van de laatste versie.

Gepubliceerd: 23 juli 2018

Contactgegevens 
Uw vragen en verzoeken met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens kunt u richten tot: 
The Greenery B.V. 
t.a.v. M. van Leeuwen 
Spoorwegemplacement 1 
2991 VT Barendrecht 
e-mail adres: m.vanleeuwen@thegreenery.com 

Wij behouden ons het recht voor deze privacy statement aan te passen. Wijzigingen zullen op onze website (www.verseoogst.nl) worden gepubliceerd.