stomen

Pita portabella

Receptinformatie

Hartig
4 personen
Hoofdgerecht
10-20 min

Mmmm… hartige portabella, zoetige gekarameliseerde ui en een pittige kaas, samen op een warm broodje... Onweerstaanbaar!

Voorbereiding

Koken

Serveren

Voorbereiding

Veeg de portabella’s voorzichtig schoon en snijd in repen.

Snijd de ui in halve ringen.

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Koken

Verwarm wat olie in een pan en bak de ui aan. Voeg de suiker en azijn toe en roer door. Laat 10 minuten zachtjes karamelliseren.

Bak in een andere pan de portabella in een klein beetje olie. Breng op smaak met peper en zout.

Rooster de pitabroodjes ongeveer 5 minuten in de voorverwarmde oven.

Serveren

Vul de pitabroodjes met portabella, gekarameliseerde ui en geraspte kaas

Zet nog een paar minuten terug in de oven tot de kaas smelt.