Wat vind je op Verse Oogst

Via Verse Oogst vind je alles wat je moet weten over groente, fruit en de paddenstoelen. Je komt te weten waar het product groeit, hoe het wordt geoogst én wie het product teelt. Ook vind je complete productinformatie en de lekkerste recepten om de producten te bereiden. Via Verse Oogst, kom je op een gemakkelijke manier méér te weten over het verse product dat je in de winkel hebt gekocht.

Groente en fruit vragen

Wil je meer weten over de bewaring of bereidingswijze van bijvoorbeeld aubergine, bleekselderij of champignons? Of heb je vragen over hoe asperges groeien en wanneer de Nederlandse frambozen worden geoogst. Wie kan jou nu beter informeren over groente en fruit dan de teler zelf, die dag in dag uit met het product werkt! Op Verse Oogst vertelt de teler over zijn bedrijf en zijn product, maar je kunt zelf ook een vraag stellen.

Kom in contact met een teler

Waardeer je het werk wat een teler voor jou verricht? Laat dan een berichtje achter op de pagina van de teler.

The Greenery

The Greenery biedt een jaarrond en compleet assortiment van verse groente, fruit en paddenstoelen: Teelt van Nederlandse bodem aangevuld met import-producten. Retailers, groothandelaren, catering en industrie kunnen op ons rekenen.

Bezoek website