Heerlijk, zomer! En als de zon schijnt halen we natuurlijk allemaal onze barbecue uit de schuur om lekker buiten te eten. Wil je eens wat anders serveren dan het eeuwige stokbrood? Met deze heerlijke en gezonde bbq bijgerechten wordt jouw bbq één groot feest.

Amerikaanse Coleslaw

De traditionele salade voor bij de bbq hoef je niet in de supermarkt te halen maar maak je gemakkelijk zelf! Een gezonde en verse versie op de Amerikaanse coleslaw met spitskool in de hoofdrol.

Lees verder

Zonnige bruschetta met tomaat

Dit heerlijke zomerse hapje eet je natuurlijk alleen buiten in de tuin! Proef de zomer met deze stokbroodjes met tomaatjes en avocado.

Lees verder

Salade op een stokje

Salade op een stokje ziet er extra leuk uit en is handig om te serveren bij grotere groepen. Je kunt met alle soorten groenten variëren of voor deze frisse versie kiezen met ijsbergsla, cherrytomaat, radijs en komkommer.

Lees verder

Aardappelsalade

Nog zo'n bbq klassieker! Ook aardappelsalade maak je gewoon zelf door deze vooraf te maken en goed af te koelen. Deze versie met Hollandse aardappelen en augurk is perfect voor bij je bbq gerechten.

Lees verder

Baba ganoush dip

Voor bij je versgebakken stokbrood kun je een lekkere groentedip maken zoals deze baba ganoush die gemaakt is van gegrilde aubergine.

Lees verder

Gepofte zoete aardappel

De gepofte zoete aardappel is heerlijk in combinatie met vlees van de bbq. Je kunt hem op de bbq zelf poffen of de oven gebruiken.

Lees verder

Vegetarisch?

Eet je vegetarisch of wil je gewoon eens wat anders dan vlees, maak je dan geen zorgen. Er zijn genoeg andere dingen die je op de bbq kunt grillen! Van gegrilde groenten tot spinazieburgers, in deze blog vind je de lekkerste recepten om te grillen.

Lees verder
snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge