stomen

Spinazieburgers met lollo rosso

Serveer met pastinaak frietjes!

Receptinformatie

Burgers
4 personen
Hoofdgerecht
20-30 min
Anderen vinden dit recept

Mmmm… hamburgers! Wie houdt daar nou niet van? Deze groenten variant mag gerust vaker op het menu. Gezond zondigen!

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge Dit is dé nieuwe manier om asperges te eten: #SNACKSPERGE!
asperge asperge

Voorbereiding

Spoel de quinoa (zie ook verpakking).

Scheur of snijd de spinazie klein en snijd de lente-ui in ringetjes.

Snijd de komkommer in plakjes, de tomaatjes door de helft en was en droog de sla.

Koken

Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking, in de bouillon.

Doe de gekookte quinoa, havermout, spinazie, lente-ui, tuinkers, het ei en de kaas in een kom en meng. Breng op smaak met peper en zout.

Vorm 4 burgers van het mengsel en bak deze in een beetje olie op middelhoog vuur goudbruin. Draai ze maar één keer en zo voorzichtig mogelijk, zodat ze heel blijven.

Serveren

Beleg de broodjes met de sla, tomaatjes, komkommer en de burger.

Lekker met pastinaakfrietjes of zoete aardappel frietjes.