Alhoewel volwassenen er over het algemeen geen moeite mee hebben, zijn groenten voor de kids niet het favoriete onderdeel van de avondmaaltijd. Maar natuurlijk wil je toch graag dat ze hun vitamines binnen krijgen en voldoende gevarieerd eten. Daar kunnen deze recepten met verstopte groente wel eens bij helpen!

Bloemkoolpizza

De kids zijn natuurlijk dol op pizza! Met dit recept maak je een voedzame bodem van bloemkool vol vitaminen en mineralen. Zo krijgen ze tijdens het smullen ook de belangrijke voedingsstoffen binnen. Het is ook een heel erg leuk recept om samen te maken!

Lees verder

Paprika pannenkoeken

Deze kleurrijke pannenkoeken zijn een feestje op tafel! De paprika's maken dit een gezond feestje en ze zijn makkelijk te serveren met gegrilde groente en kaas.

Lees verder

Courgettecake

In deze cake zitten twee courgettes verstopt wat voor een lekkere smaak zorgt. De cake smaakt verder gewoon zoals ze gewend zijn, waardoor de kids niks van de verstopte groente zullen merken!

Lees verder

Groente spaghetti

Een lekkere pasta gaat er altijd wel in op een doordeweekse dag en de kids hoor je niet klagen. Met dit recept maak je de pasta extra voedzaam en gezond omdat je de pasta zelf van wortel, courgette of koolraap maakt. Groentespaghetti dus!

Lees verder

Burgers en krieltjes

Aardappels, groente, vlees: daar maak je de kids altijd blij mee. En in deze variant zit dubbel zoveel groente want de burger is ook nog gemaakt van rode kool. Zo krijgen ze zelf als ze de salade laten staan hun dagelijkse portie binnen. Ook leuk om samen te maken!

Lees verder

Bietjespannenkoeken

Nog meer groentepannenkoeken! Deze keer een lekkere zoete variant van bietjes. De kleur alleen al doet genoeg, want hij ziet er super smaakvol uit. Deze kunnen ze niet laten staan, zeker niet met een scheutje stroop. Smullen maar!

Lees verder

Genoeg inspiratie voor het avondeten, maar benieuwd hoe je je kind het beste een gezonde lunch kan meegeven naar school? Lees hier hoe je dat doet!

Geen zin in weer hetzelfde?
Geef een verse draai aan je week
Draai maar