stomen

Paprika pannenkoeken

Lekker met kaas en tomaat!

Receptinformatie

Pannenkoeken
4 personen
Hoofdgerecht
20-30 min
Anderen vinden dit recept

Met deze kleurrijke paprika pannenkoeken zet jij een feestje op tafel! Varieer eens met wat gegrilde groente en kaas. Eetsmakelijk!

Voorbereiding

Koken

Serveren

veggie veggie veggie grillgroente Het BBQ-seizoen is AAN! En dit jaar doen we het anders...

Voorbereiding

Halveer de paprika’s en verwijder de zaadlijsten.

Leg ze in een ovenschaal en sprenkel er een beetje olie over.

Rooster ze in een voorverwarmde oven van 200˚C een half uurtje, tot ze rimpelig zijn. Laat ze dan in de schaal afkoelen.

Roer het gezeefde meel met de eieren, melk, zout en peper tot een glad beslag in een beslagkom.

Voeg de paprika toe en pureer deze met een staafmixer in het beslag.

Koken

Verhit een koekenpan met wat olie en bak de pannenkoeken er één voor één in. Ze hoeven niet goudbruin te worden, maar wel gaar. Houd ze warm in een oven van 100˚C.

Serveren

Je kunt de pannenkoeken ook vullen met roergebakken groenten, en even in de oven opwarmen.