Picknicken is leuk! En met deze recepten heb jij in een handomdraai je picknick klaar. Voor picknicken is het belangrijk dat de recepten makkelijk te bereiden en mee te nemen zijn. Met deze recepten kun je snel en met gemak in de zon gaan genieten van gezond en lekker eten.

Spring rolls

Spring rolls zijn heerlijk bij warm weer en heb je zo in elkaar gezet. Kies voor deze variant met bosui, wortel, komkommer en zalm, maar probeer zeker te variƫren met verschillende combinaties. Neem wat chilisaus mee in een bakje en eet ze lekker uit de hand.

Lees verder

Groentemuffins

Deze hartige cakejes zet je zo in elkaar waarna ze alleen nog de oven in hoeven. Maak ze bijvoorbeeld een dag van tevoren en bewaar ze in de koelkast. Deze versie is met courgette en wortel, maar probeer vooral eens andere combinaties.

Lees verder

Tortillawraps

Ook wraps zijn gemakkelijk te maken en mee te nemen. Je kunt voor deze wraps met gegrilde groenten kiezen zoals paprika en champignons, maar ook eens een andere variant proberen!

Lees verder

Gezonde paprika pannenkoeken

Deze pannenkoeken zitten vol met paprika wat ze lekker hartig en gezond maakt! Je kunt de pannenkoeken ook vullen met wat gegrilde groenten of besmeren met bijvoorbeeld hummus of roomkaas.

Lees verder

Groentespiesjes

De groente spiesjes maak je in de oven of grillpan en kun je daarna zo in folie meenemen. Handig want ze vallen niet uit elkaar en je eet ze zo uit de hand.

Lees verder

Luchtige broccolimuffins met kip

Deze groentemuffin variant maak je met kip en broccoli waardoor ze net weer wat anders smaken. Je kunt ook een mix maken van de twee soorten muffins.

Lees verder

Nog meer gezonde groentehapjes?

Met deze gezonde en creatieve groentehapjes steel jij overal de show!

Lees verder
de gigantjes Er zijn zoveel manieren om eens te variƫren met de inhoud van de lunchbox!