stomen

Tortilla wraps met gegrilde groenten

Lekker: voeg roergebakken kipreepjes toe!

Receptinformatie

Wraps
4 personen
Hoofdgerecht
10-20 min
Anderen vinden dit recept

Voorbereiding

Koken

Voorbereiding

Halveer de champignons. Snijd alle overige groenten in plakken of repen van gelijke dikte.

Maak een marinade door de olie, het citroensap en fijngehakte knoflook en basilicum samen met enkele druppels Tabasco en zout te mengen.

Besmeer de groenteplakken met de marinade en laat het even intrekken.

Koken

Verwarm de grillpan op een hoog vuur, en grilleer de groenten om en om in ongeveer 5 minuten gaar. Keer ze tussentijds enkele malen. Houd ze warm in een voorverwarmde oven van 100˚C terwijl de resterende groenten gegrild wordt.

Verwarm daarna de grill in de oven voor op 180˚C.

Verwarm de tortilla’s 30 seconden op hoog vermogen in de magnetron. Vul ze met de groenten.

Rol ze op en leg ze in een schaal dicht tegen elkaar, bestrooi ze met geraspte kaas en gratineer dit onder de hete grill.