Het is zomer! En hoewel het weer niet altijd mee zit blijft het alsnog dé periode om ijs te eten. Wil jij zelf lekkere en gezonde ijsjes maken? Stop ze dan vol met vers fruit zoals aardbei, framboos en watermeloen. Zo maak je zelf de lekkerste ijsjes mét vers fruit!

Ijshoorntjes

Wat ze bij de ijssalon kunnen, kan jij thuis ook! Met dit recept maak jij binnen een handomdraai mascarpone ijs van verse frambozen! Probeer het ook eens met ander fruit zoals , aardbei of Lees verder

Aardbeienijs

Op zoek naar een lekker koel dessert? Voor dit aardbeienijs heb je niet veel nodig, maar hij zit wel vol gezonde aardbeien!

Lees verder

Watermeloen slush

Eigenlijk is dit een Italiaans dessert van halfbevroren ijs, maar het lijkt net slush puppie, alleen dan net een tikkeltje gezonder en echter. En waar vind je nou watermeloen slush puppie? Juist, alleen in je eigen keuken!

Lees verder

Aardbeienijs op een stokje

Boordevol fruit en makkelijk om samen met de kinderen te maken! Dat smikkelt lekker weg in het zonnetje.

Lees verder

Frisse fruitdrankjes

Heb je nog meer zin in verkoeling? Probeer dan deze lekkere zomerse drankjes! Wat dacht je van een romige kersenmilkshake of verfrissende aardbeienijsthee? Deze drankjes zijn zeker het proberen waard!

Lees verder
snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge