Stel je voor; het is een warme zomerdag, de zon schijnt en je hebt zin in een verfrissend drankje. Dit is de perfecte gelegenheid om een lekkere smoothie, milkshake of ijsthee te maken! Inspiratie nodig? Hieronder vind je de lekkerste zomerse drankjes:

Verfrissende aardbeien ijsthee

Deze ijsthee maakt je gemakkelijk zelf met dit verfrissende recept, ideaal voor een zomerse dag. Ook een aanrader voor bij de bbq.

Lees verder

Romige kersenmilkshake

Ben jij een zoetekauw? Dan is dit het perfecte recept voor jou! De kersen in combinatie met de amandelmelk zorgt voor een zoete romige smaak.

Lees verder

Huisgemaakte appelsap

Niks lekkerder dan ijskoude appelsap op een warme dag. Met dit recept maak je de appelsap gemakkelijk en snel helemaal zelf. Een groot voordeel: de kids zullen er dol op zijn.

Lees verder

Snelle aardbeienshake met munt

Aardbeien zijn groot favoriet in de zomer! Deze verkoelende aardbeienshake maak je lekker snel en is heerlijk in combinatie met munt.

Lees verder

Slanke blauwe bessen cocktail

Fris, fruitig, slank en snel. Wat wil je nog meer? Dit super gezonde drankje vlug opdrinken!

Lees verder

Meer zomerse lekkerheid!

Gezond eten in de zomer doe je zo! In de zomer hebben we vaak behoefte aan lichte maaltijden en geen zin om lang in de keuken te staan. Wel willen we natuurlijk zo gezond mogelijk eten en al onze voedingsstoffen binnen krijgen.

Lees verder
snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge