Geen zin om uren in de keuken te staan, maar toch iets bijzonders op tafel toveren? Maak dan dit makkelijk-chic feestdagenmenu bomvol groente en fruit van het seizoen!

En voor het 'stappenplan: stressvrije feestdagen' scroll je naar beneden!

Voorgerecht: Selderij & sinaasappel salade

Ga je voor vis of vegetarisch? Aan jou de keuze! Een heerlijk voorgerecht van selderij & sinaasappel met heilbot, zalm of walnoten.

Lees verder

Tussengerecht: Rode bieten risotto

Deze rode bieten risotto serveer je met dragon, walnoten en een eitje. Een heerlijk tussengerecht!

Lees verder

Hoofdgerecht: Geroosterde pompoen met gestoofde spitskool

Voor het hoofdgerecht kun je kiezen uit een stukje eendenborst, een kabeljauwfilet of natuurlijk een vegetarische vervanger naar keuze. Samen met de geroosterde pompoen met gestoofde spitskool gegarandeerd een succes!

Lees verder

Nagerecht: Winterse peertjes in bladerdeeg met Italiaanse ijsmousse

Heb je wat ruimte overgehouden? Een waar feestje op je bord! Deze winterse peertjes in een bladerdeegjasje met Italiaanse ijsmousse kan niemand weerstaan.

Lees verder

Stressvrij de feestdagen door

En nu moet je het nog doen! Met dit stappenplan maak je het makkelijk-chic menu makkelijk in één keer klaar.

Stappenplan: stressvrije feestdagen
Geen zin in weer hetzelfde?
Geef een verse draai aan je week
Draai maar