Haast, haast, haast. We kennen het allemaal wel. Vaak kom je dan toch uit op een snelle, maar niet zo verse hap. Tijd om daar verandering in te brengen! We hebben een aantal recepten op een rijtje gezet die je in een handomdraai op tafel tovert. En ze zijn nog lekker ook.

Couscoussalade met rode bietjes

Wat is er nou niet leuk aan deze roze couscoussalade? Precies: helemaal niets! Het is snel, supervers en 't ziet er ook nog eens lekker vrolijk uit. Deze is sowieso net zo snel op als 'ie op tafel staat.

Lees verder

Snelle Tjap Tjoy

De naam zegt het al; snelle Tjap Tjoy. Genieten gegarandeerd en niet alleen omdat 'ie zo snel op tafel staat!

Lees verder

Indiase koolcurry

Deze kende je vast nog niet! Probeer eens wat anders met deze makkelijke gele koolcurry. Serveer met naanbrood en rijst en je hebt een heerlijk vullende maaltijd.

Lees verder

Kaastaartjes

Je hebt nog nooit zo snel een taart op tafel gezet als deze kaastaartjes. Kaas + peer + noten én binnen 20 minuten op tafel. Hoe top klinkt deze combo?

Lees verder

Wortelsoep met kokos

Een soepje mocht natuurlijk ook niet ontbreken in deze lijst. Alles even aanbakken, 15 minuten zachtjes laten doorkoken, pureren en je kunt aan tafel.

Lees verder

Heb je het eigenlijk altijd druk, maar wil je toch vers eten? Met deze tips zorg je ervoor dat je hartstikke vers eet in drukke tijden!

de gigantjes Er zijn zoveel manieren om eens te variëren met de inhoud van de lunchbox!