Salades zijn gemakkelijk te maken, lekker om te eten en hartstikke gezond! Je kunt ze op allerlei manieren maken, bijna alles kan erin, en werkelijk niks is fout. We hebben de lekkerste varianten voor je op een rijtje gezet, voor wanneer je wat extra salade-inspiratie nodig hebt.

Salade van gegrilde roodlof

Heerlijk, deze gegrilde roodlof in combinatie met gedroogde vijgen. Je kunt ook variƫren door de roodlof door witlof te vervangen.

Lees verder

Zoete aardappelsalade met gamba's

Zie je jezelf al zitten in de zon met deze zomerse salade? Lekker als lunch of hoofdgerecht, met een extra zomerse smaak door de gamba's. Ook lekker om de gamba's door kipfilet te vervangen.

Lees verder

Andijviesalade met appel en mandarijn

Deze salade is door de frisse fruitsmaken perfect als bijgerecht. Vervang voor variatie de mandarijn eens door sinaasappel.

Lees verder

Paksoisalade met gerookte kip

Dit is een goed vullende maaltijdsalade dankzij de gerookte kip. Voor extra bite kun je ook rijst of gebakken brood toevoegen aan je maaltijd.

Lees verder

Couscoussalade met rode bietjes

Couscous is makkelijk te maken en daarom is dit ook een ideale salade om bijvoorbeeld mee te nemen naar je werk. Door de vrolijke kleur een feestje om te eten!

Lees verder

Al deze heerlijke salades geprobeerd en zin in meer? Met deze frisse voorjaarsrecepten ben jij klaar voor lekker weer en zonnige dagen.

Geen zin in weer hetzelfde?
Geef een verse draai aan je week
Draai maar