Het is weer lente en dat betekent langere dagen, de zon op je gezicht, eten in de tuin, picknicken en natuurlijk heel veel lentegroente. Om het voorjaar te vieren zetten we vijf frisse lenterecepten met de lekkerste groente van dit seizoen op een rij.

Lentetaart met groene asperges

Trap het het voorjaar af met deze vrolijke lentetaart vol met je favo groente én een lekker gekookt eitje. En zit er iets tussen waar je toch niet zo'n fan van bent? Dan vervang je het gewoon door iets anders.

Lees verder

Radijssoep

Je vindt ze in het voorjaar in menig moestuin: radijsjes! Verwerk ze in deze luchtige maaltijdsoep en je hebt niet alleen de lente in je bol, maar ook je in kommetje.

Lees verder

Couscoussalade met rode bietjes

Dit kleurrijke recept schreeuwt de lente! Supermakkelijk mee te nemen in een bakje, dus als het zonnetje het toelaat eet je deze salade lekker in het park.

Lees verder

Indonesische Gado Gado

Groen, groener, groenst! De lente is de ideale tijd om te experimenteren en variëren met sperzieboontjes. En kool, komkommer en taugé kunnen natuurlijk altijd.

Lees verder

Gevulde auberginerolletjes

Aubergines komen tijdens het voorjaar weer van Hollandse bodem. Tijd om er wat lekkers mee te maken dus. En met deze auberginerolletjes uit de oven is die missie zeker geslaagd!

Lees verder

Nog meer makkelijke voorjaarsrecepten? Dan zijn deze perfecte frittata's precies waar je naar opzoek bent! 

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge