Het is april en dat betekent: voorjaar! Langere dagen, de zon op je gezicht, eten in de tuin en natuurlijk picknicken. Om het voorjaar te vieren hebben we hier de lekkerste voorjaarsrecepten voor je, met uiteraard de groenten van dit seizoen.

Lentetaart met groene asperges

Asperges zijn toch wel de groente waar je waarschijnlijk als eerste aan moet denken in de lente! Trap het aspergeseizoen af met deze vrolijke lentetaart met groene asperges en gekookte eitjes.

Lees verder

Provençaalse sperziebonen

Proef de Franse lentedagen met deze heerlijke Provençaalse sperzieboontjes met olijven en rijst. Het voorjaar is de ideale tijd om te experimenteren en variëren met sperziebonen!

Lees verder

Aubergines uit de wok

Aubergines komen in het voorjaar weer echt van Hollandse bodem, tijd om hier heerlijke recepten mee te maken dus. Deze aubergines uit de wok zijn onweerstaanbaar!

Lees verder

Radijssoep

Je vind ze in het voorjaar in menig moestuin, de radijsjes! Verwerk ze in deze luchtige maaltijdsoep, lekker om te serveren met brood en wat smeersels.

Lees verder

Couscoussalade met rode bietjes

Dit kleurrijke en smaakvolle recept schreeuwt de lente! Deze salade eet je lekker in een kommetje in het zonnetje op het balkon of in de tuin.

Lees verder

Benieuwd hoe je gezond het voorjaar ingaat? Lees hier hoe je dat doet!

Geen zin in weer hetzelfde?
Geef een verse draai aan je week
Draai maar