Een diner hosten ingewikkeld? Dacht het niet! Of je nu voor een driegangendiner gaat of een tafel vol, met deze handleiding krijg je geen koppijn meer van de voorbereidingen. Kun jij je focussen op de superhost uithangen.

Driegangendiner

Ga voor een borrelgerecht als voorgerecht! Deze zoete aardappelcrostini's, maar ook de cheesy portabella bijvoorbeeld: zó gemaakt en je kunt ‘t ook een dag eerder al voorbereiden. Serveer er wat verse Turkse broden bij, zet kleine bordjes op tafel en de eerste gang is afgevinkt.

Bekijk het recept

En dan: dé klapper

Het hoofdgerecht tijdens je etentje móét natuurlijk een klapper zijn. Tip van ons: ga voor makkelijk-chic. Zet een paar hartige paddenstoelen strudels op tafel en maak daar een rode koolsalade bij. Of de hasselback pompoen en oosterse peultjessalade. Zoet en zilt zijn altijd een goede combo!

Bekijk het recept

Een koud toetje

Niks zo vervelend als weer terug de keuken in moeten als het net gezellig is. Dat gaan we ook zeker niet doen, want we gaan voor een koud toetje. Deze bieten cheese cake heb je in 20 minuten gemaakt en hoef je op het moment suprême alleen nog uit de koelkast en op een mooi groot bord te tillen.

Bekijk het recept

Geen gangen, maar een tafel vol

Een tafel bomvol kleurrijk eten is natuurlijk al een feestje op zich. Maar waar begin je? Eigenlijk pas je hetzelfde principe toe als bij een driegangendiner, alleen zet je het allemaal in één keer op tafel: een klein borrelgerecht met wat vers brood, dé klapper met een frisse tegenhanger (zoet of zilt) en een toetje dat alleen nog uit de koelkast gehaald hoeft te worden als de tafel leeggegeten is. Et voilà! 

En de perfecte borrel heb je ook zo gefixt. Zo doe je dat. 

Geen zin in weer hetzelfde?
Geef een verse draai aan je week
Draai maar