Plantaardig eten wordt steeds populairder. Een veganistische maaltijd betekent dat de maaltijd helemaal plantaardig is en er geen dierlijke producten zoals vlees, vis, melk, of ei in zitten. Dit klinkt best lastig.. Toch? Maar dat hoeft helemaal niet zo te zijn! Deze Verse Oogst recepten zijn het bewijs dat plantaardig eten helemaal niet ingewikkeld hoeft te zijn en vooral gewoon lekker is!

Groentetajine met bulgur

Bulgur bevat veel vezels en samen met de groenten maakt dit een voedzame maaltijd. Je kunt voor variatie ook sojareepjes of een vleesvervanger toevoegen!

Lees verder

Sushi met gegrilde aubergine en avocado

Sushi zonder vis kan makkelijk, dat bewijst dit recept voor sushi met gegrilde aubergine en avocado wel.

Lees verder

Andijviesalade

Salades saai? Deze andijviesalade met appel en mandarijn bewijst dat een salade zonder kaas of vlees ook heel lekker kan zijn.

Lees verder

Roergebakken paksoi met pindasaus

Roerbakken is lekker én snel. Aan dit recept kun je soja, tempeh, of een andere vleesvervanger toevoegen. Zorg dat je pindasaus veganistisch is door hem helemaal zelf te maken!

Lees verder

Geroosterde bloemkool

Bloemkool is ontzettend gezond en met deze combinatie van ingrediënten is het al een volwaardige maaltijd! Je kunt eventueel nog kikkererwten of een vleesvervanger toevoegen.

Lees verder

Veganistisch eten is leuk, gezond en lekker! Vind je het moeilijk om genoeg groente te eten? Lees hier dan deze 7 makkelijke tips om meer groente te eten!

Geen zin in weer hetzelfde?
Geef een verse draai aan je week
Draai maar