stomen

Spitskool uit de wok met rundvlees

Receptinformatie

Rijst
4 personen
Hoofdgerecht
20-30 min

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Laat het vlees op kamertemperatuur komen.

Kook de meergranenrijst volgende de bereidingswijze op de verpakking.

Koken

Rooster de cashewnoten en de gemalen kokos circa 4 minuten in een droge pan. Halveer de <a href="/producten/spitskool" target="_blank">spitskool</a>, verwijder de kern en snijd de spitskool in dunne repen. Verhit een scheutje olie in een wok en roerbak de spitskool in circa 4 minuten gaar.

Halveer de paprika in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de <a href="/producten/paprika" target="_blank">paprika</a> in blokjes. Snijd de bosuitjes in dunne ringen. Roer de paprika en de <a href="/producten/bosui" target="_blank">bosui</a> door de spitskool en bak het geheel in circa 4 minuten gaar.  Roer de geroosterde cashewnoten en de geroosterde kokos door de spitskool en breng op smaak met de sojasaus en een beetje versgemalen peper.

Snijd het vlees in dunne repen en bestrooi met een beetje zout en peper. Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak het vlees in circa 4 minuten rondom goudbruin en gaar.

Serveren

Verdeel de spitskool uit de wok over borden. Verdeel de reepjes rundvlees erover.