stomen

Kruimeltoetje met appel en nectarine

Lekker met vanille-ijs

Receptinformatie

Gebak
4 personen
Nagerecht
10-20 min
Anderen vinden dit recept

Zacht, warm fruit met een krokante bite: het perfecte toetje! Geen nectarines meer in het seizoen? Maak dit toetje dan met appel en peer!

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge Dit is dé nieuwe manier om asperges te eten: #SNACKSPERGE!
asperge asperge

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Vet een ovenschaal in.

Schil de appels en snijd in blokjes.

Was de nectarines en snijd in blokjes.

Koken

Doe de fruitblokjes in de ingevette ovenschaal.

Meng de bloem, boter en de suiker tot een kruimelig deeg. Verdeel de deegkruimels over de fruitblokjes.

Bak 20 tot 30 minuten in de voorverwarmde oven (even in de gaten houden hoe bruin het wordt).

Serveren

Verdeel het kruimeltoetje over vier borden.

Garneer eventueel met wat poedersuiker of schep er een bolletje vanille-ijs op.