stomen

Pasta met romaine sla

Receptinformatie

4 personen
Hoofdgerecht
10-20 min
Anderen vinden dit recept

Terwijl de pasta kookt roerbak jij pijlsnel de romaine sla gaar. Zalmsnippers erbij, pasta erdoor en aan tafel!

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Was en snijd de romaine sla in grove repen.

Koken

Kook de spaghetti in ruim kokend water met zout gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Verhit intussen de olie in een grote koekenpan en roerbak de romaine sla in 5 minuten knapperig gaar.

Giet de spaghetti af, zet de pan terug op zacht vuur en roer de kruidenkaas erdoor tot het een smeuig en warm geheel is.

Schep dan de romaine sla en tot slot de zalmsnippers erdoor.

Serveren

Serveer de pasta in een diepe schaal of op een mooi plat bord.