Receptinformatie
Voorbereiding
Snijd de sjalotjes heel fijn en de courgette in kleine blokjes.
Koken
Fruit deze samen met de sjalot in wat olijfolie.
Voeg de courgette-blokjes samen met de kipreepjes toe laat het geheel even goed doorwarmen.
Kook intussen de pasta volgens de gebruiksaanwijzing al dente.
Roer de verse roomkaas door de courgette en kip, maak de saus op smaak af met versgemalen peper.
Serveren
Schep de saus over de gevulde pasta en garneer met nog wat fijngesneden munt.
Tip: Ook lekker met gedopte erwtjes of capucijners.
Nooit meer zonder inspiratie!
Ontvang elke week de lekkerste recepten én tips over groente en fruit in je mailbox. Vers eten zonder gedoe was nog nooit zo makkelijk! Vul snel je mailadres in.
Door op inschrijven te klikken geef je ons toestemming je wekelijks inspiratiemails te sturen. Je kan je op elk moment weer uitschrijven.