stomen

Gevulde knapzak met paddenstoelen en pompoen

Ook lekker met zoete aardappel blokjes!

Receptinformatie

Hartig
4 personen
Hoofdgerecht
20-30 min
Anderen vinden dit recept

Dat is pas genieten: een knapzak vol paddenstoelen en je favo herfstgroente. Leuk om samen met de kids te maken!

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Veeg intussen de paddenstoelen schoon met keukenpapier. Was de tomaten. Schil en snijd de pompoen in dobbelstenen.

Vermeng de paddenstoelen, tomaten en pompoenblokjes met de olijfolie, crème fraîche, geitenkaas en honing. Knip de peterselie erboven fijn en meng voorzichtig door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.

Knip vier stukken bakpapier af van ongeveer 30 bij 30 cm en verdeel het mengsel erover. Vouw het papier omhoog met de punten naar elkaar toe als een zakje en bind elk zakje dicht met (bind)touw.

Koken

Zet de zakje in het midden van de oven op een bakplaat en bak de inhoud in 20 minuten gaar.

Serveren

Serveer de zakjes gesloten op een groot plat bord zodat ieder zijn eigen knapzak open kan maken.