Je kunt uit eten gaan op 14 februari, maar het is een extra verrassing als je zelf een heerlijk Valentijnsmenu klaarmaakt! Dek de tafel extra mooi, steek wat kaarsjes aan, open een goede fles wijn en geniet een hele avond lang van je eigen gemaakte creaties.

Deze recepten kun je makkelijk voorbereiden en nemen niet al teveel tijd in beslag, zodat jullie genoeg tijd hebben om er samen van te genieten.

 

Voorgerecht: Coeur de Boeuf carpaccio

Deze originele carpaccio van Coeur de Boeuf tomaat is super makkelijk te maken en staat dus zo op tafel. Heerlijk van smaak!

Lees verder

Hoofdgerecht: Frittata van zoete aardappel en geitenkaas

Deze frittata is heerlijk als hoofdgerecht! Je kunt hem tijdens het eten op tafel zetten en puntjes snijden. Lekker met geitenkaas!

Lees verder

Nagerecht: Appel peren crumble

Een appel peren crumble als afsluiter, met een toefje slagroom! Dat wordt smullen. Ook dit nagerecht is supersimpel te maken!

Lees verder

Bij de koffie of thee: Aardbeienbonbons

Aardbeien.. Chocolade.. Is er iets romantischer? Sluit de avond af met zelfgemaakte bonbons bij de koffie. Genieten maar!

Lees verder
Geen zin in weer hetzelfde?
Geef een verse draai aan je week
Draai maar