Voorgerecht: Coeur de Boeuf carpaccio
Deze originele carpaccio van Coeur de Boeuf tomaat is super makkelijk te maken en staat dus zo op tafel. Heerlijk van smaak!
Lees meerJe kunt uit eten gaan op 14 februari, maar het is een extra verrassing als je zelf een heerlijk Valentijnsmenu klaarmaakt! Dek de tafel extra mooi, steek wat kaarsjes aan, open een goede fles wijn en geniet een hele avond lang van je eigen gemaakte creaties.
Deze recepten kun je makkelijk voorbereiden en nemen niet al teveel tijd in beslag, zodat jullie genoeg tijd hebben om er samen van te genieten.
Deze originele carpaccio van Coeur de Boeuf tomaat is super makkelijk te maken en staat dus zo op tafel. Heerlijk van smaak!
Lees meerDeze frittata is heerlijk als hoofdgerecht! Je kunt hem tijdens het eten op tafel zetten en puntjes snijden. Lekker met geitenkaas!
Lees meerEen appel peren crumble als afsluiter, met een toefje slagroom! Dat wordt smullen. Ook dit nagerecht is supersimpel te maken!
Lees meerAardbeien.. Chocolade.. Is er iets romantischer? Sluit de avond af met zelfgemaakte bonbons bij de koffie. Genieten maar!
Lees meer