stomen

Frittata van zoete aardappel en geitenkaas

Receptinformatie

Hartig
4 personen
Bijgerecht
20-30 min
Anderen vinden dit recept

Voorbereiding

Koken

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Schil de aardappelen, snijd ze in gelijke plakjes en blancheer ze 7 minuten in kokend water met wat zout. Laat ze goed uitlekken

Snijd intussen de bosuitjes in dunne ringetjes en de schoongemaakte paprika’s in gelijke blokjes

Koken

Verwarm wat olie in een grote koekenpan, verdeel de aardappelplakjes over de bodem.

Klop de eieren los, voeg de verse kruiden, de geraspte geitenkaas en naar smaak versgemalen peper en zout toe, schep hier dan de overige klein gesneden groenten door en schenk dit mengsel op de aardappelplakjes.

Laat de frittata, eventueel met een deksel op de pan in ± 10 minuten gaar bakken op een laag vuur.