Van ontbijt tot diner, deze konings...uh...woningsdag eet je de hele dag in stijl. Met deze vier recepten serveer je niet alleen een knallend bordje bommetje vol verse groente, ze zien er ook nog eens super feestelijk uit. En zeg nou zelf, de allerlekkerste manier om het te vieren is natuurlijk met eten!

Het ontbijt

Een vrije dag betekent meer tijd voor het ontbijt! Deze oranje pannenkoeken zijn leuk om te maken met de kids en zorgen voor een vrolijk begin van de dag. En pimp ze met tomaat en kaas.

Lees verder

Bij de koffie

Geen zin in de standaard oranje tompouce, maar wil je wel iets lekkers? Maak dan deze worteltjestaart die met zijn kleur tóch helemaal in thema is.

Lees verder

Lunch

Een oranje opkikker als tussendoortje? Dan is deze pompoen-wortelsoep een topper en dit is al een feestje op zich. Je kunt hem ook de dag van te voren maken zodat je hem op de dag zelf alleen maar hoeft warm te maken.

Lees verder

Diner

Koud of warm, deze frittata van zoete aardappel en geitenkaas is altijd lekker. En zo simpel te bereiden, met het zelfde gemak maak je er twee. Perfecte lunch voor de volgende dag of je maakt je buurvrouw er blij mee!

Lees verder

Na Koningsdag nog meer inspiratie nodig? Hier lees je hoe je gezonde en creatieve groentehapjes kunt maken, ideaal als quarantaine-snacks!

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge