Kerst 2019 is officieel voorbij! Blijf jij ook achter in een huis vol restjes? Scroll maar snel verder, want dat gaat je een hoop gesjouw naar de vuilnisbak besparen. Je maakt er namelijk gewoon weer iets nieuws van. Enne, zonder poespas natuurlijk!

Restjespizza

Puilt jouw koelkast uit van de gourmetkliekjes? Dan hebben we een superverse plaatpizza voor je in de aanbieding. En lang hoef je er gelukkig niet voor in de keuken te staan, want de oven doet al het werk. Precies wat je nodig hebt, toch?

Ontdek 't recept

Tosti-kaasplankje

De overblijfselen van een kaasplankje tover je natuurlijk om tot tosti. Ook als er nét iets te veel van is blijven staan (een vier kazen tosti klinkt top, toch?). En heb je nog wat compote of andere zoetigheid staan, dan geef je er een heerlijke twist aan!

Ontdek 't recept

Stamppot salade

Ben je losgegaan met salades dit jaar? Die restjes kun je kwijt in een stamppot. Voeg er wat zure room, mosterd en zongedroogde tomaatjes aan toe en je bent klaar om met je bordje op de bank gaan zitten.

Ontdek 't recept

Nog meer restjes?

En niet alleen met kerstrestjes zet je weer iets lekkers op tafel. We leggen je uit hoe je van écht alles een stamppotje kunt maken.

Lees meer
snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge