stomen

Rucolastamppot

Receptinformatie

Stamppot
4 personen
Hoofdgerecht
20-30 min
Anderen vinden dit recept

Dit keer geen stamppotje met boerenkool, maar met lekkere pittige rucola. Tip hem af met wat chipolata worstjes en je waant je bijna in het zuiden!

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge Dit is dé nieuwe manier om asperges te eten: #SNACKSPERGE!
asperge asperge

Voorbereiding

Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke stukken.

Koken

Kook ze in een flinke laag water met een snufje zout in ± 15 minuten gaar.

Smelt intussen wat van het bak- en braadproduct. Bestrooi de worstjes met paprikapoeder en bak ze vervolgens goudbruin en gaar. Voeg eventueel wat water toe voor een lekkere jus.

Giet de aardappelen af, stamp ze grof met een stamper, voeg dan de rucola, peper, zout en nootmuskaat toe en schep alles door.

Roer tenslotte de zongedroogde tomaatjes, uitgebakken spekjes, zure room en de mosterd door de stamppot.

Serveren

Serveer direct met de gebakken worstjes.