Voldoende water drinken is heel belangrijk voor je gezondheid. Om te zorgen dat water drinken leuk en lekker blijft kun je fruitwater maken! Zie hier hoe je dat doet:

Hoe?

Fruitwater maken is helemaal niet moeilijk! Je pakt een grote (gekoelde) kan, snijd het fruit en vult de kan met het fruit en (gekoeld) water. Het leukste is natuurlijk om te experimenteren met verschillende fruitcombinaties, dus om je op weg te helpen hebben we wat lekkere fruitwater combinaties voor je op een rijtje gezet.

Aardbei, limoen en munt

Snijd een handje aardbeien doormidden, snijd een halve limoen in plakjes en voeg twee takjes munt toe aan je kan toe. Voor extra verfrissing: Voeg wat ijs toe!

Sinaasappel en blauwe bes

Deze kleurrijke combinatie geeft een heerlijke fruitsmaak aan je drankje. Snijd een kwart sinaasappel in plakjes en gooi er een klein handje blauwe bessen in.

Watermeloen en munt

Munt is ontzettend lekker in combinatie met fruit. Voor deze combinatie gebruik je een schijfje watermeloen die je in blokjes snijd, en weer twee takjes munt!

Sinaasappel, komkommer en munt

Komkommer in je water voegt een lekkere smaak toe! Snijd een halve komkommer in plakjes, en voeg schijfjes sinaasappel en takjes munt toe.

Bramen en munt

Bramen geven een lekkere zoete aan je water, en ook deze keer is munt erbij een goede combinatie!

fruitwater5.png
fruitwater4.png
fruitwater2.png
fruitwater1.png

Om je water extra veel smaak te geven kun je de kan een paar uur in de koelkast laten staan. 

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge