Yes, we kunnen weer aan de pompoen en rode bieten! Maar voordat je aan je klassieke herfstmaaltijden begint bekijk dan eerst eens deze recepten. Wedden dat de herfst nog nooit zo lekker heeft gesmaakt?
Aan de soep
Het grootste voordeel aan het nieuwe seizoen is natuurlijk dat we weer aan de soep kunnen. Maak een grote pan voor het hele gezin óf vries porties in voor de rest van de week.
Lees verderRoerbakken met pompoen
Niks pompoensoep of curry! We gooien onze favoriete herfstgroente gewoon door de roerbak.
Lees verderHerfst grauw? Nee hoor!
Geef toe, nadat de bladeren van de bomen zijn gevallen is de herfst best grauw. Gelukkig komt deze rode bieten risotto daar goed bij van pas. Hij is namelijk felroze!
Lees verderBurgertje erbij?
Nog zo'n herfsttopper: rode kool! Je kan natuurlijk voor een Hollandse klassieker gaan maar waarom niet eens iets anders? Je kneedt er namelijk zo verse groenteburgers van!
Lees verderEn je restjes mix je gewoon allemaal door elkaar!
En heb je nu allemaal herfstgroente over aan het einde van de week? Daar hebben we ook een oplossing voor: Gooi ze bij elkaar in de oven, bak een eitje en er staat weer een herfstmaaltijd op tafel.
Lees verder