De portabella is een grote paddenstoel die ideaal is om mee te koken. De paddenstoel heeft wit stevig vruchtvlees dat niet slinkt. Ook is het formaat van de portabella perfect om te vullen met bijvoorbeeld groente of vlees. Maar, met deze mooie groente kan je gelukkig veel meer! Zie hieronder de lekkerste recepten met de portabella in de hoofdrol.

Portabellabakjes met andijvie en geitenkaas

Het blijft er ontzettend leuk uit zien: gevulde portabella's. Je kunt er eindeloos mee variƫren maar probeer zeker ook deze variant met quinoa, andijvie en geitenkaas.

Lees verder

Gegrilde portabella met venkel en spinazie

In Amerika zijn ze er al fan van: de portabella op de barbecue. Deze gegrilde variant maak je gewoon in de grillpan. Heerlijk met krieltjes en een stukje vis.

Lees verder

Pastarolletjes met portabella en spinazie

Deze pastarolletjes zijn leuk om samen met de kinderen te maken. De combinatie van portabella, spinazie en ricotta kaas maakt het helemaal af.

Lees verder

Pita portabella

Pitabroodjes zijn ideaal voor makkelijke momenten, wanneer je geen zin hebt in teveel gedoe en poespas. Je kunt er dan ook veel meer mee dan het standaard broodje shoarma. Wat dacht je van portabella, gekarameliseerde ui en pittige kaas?

Lees verder
Geen zin in weer hetzelfde?
Geef een verse draai aan je week
Draai maar