stomen

Pastarolletjes met portabella en spinazie

Met de kids!

Receptinformatie

Ovenschotel
4 personen
Hoofdgerecht
20-30 min
Anderen vinden dit recept

Deze pastarolletjes kun je samen met de kinderen maken. Volg deze eenvoudige stappen, en het kan niet snel mislukken. Deze rolletjes zijn gevuld met een mengsel van paddenstoelen, spinazie en ricotta. Lees verder voor het volledige recept en geniet van deze verrukkelijke paddenstoel-spinazie rolletjes met een Italiaanse twist!

Voorbereiding

Koken

Serveren

Voorbereiding

Was de spinazie.

Boen de paddenstoelen schoon en snijd in lange repen.

Snijd de ui in halve ringen en pers de knoflook.

Verwarm de oven voor op 180 graden.

Koken

Kook de lasagnevellen 4-5 minuten. Laat afkoelen.

Fruit de ui en de knoflook in een beetje olie. Voeg de paddenstoelen toe en bak mee. Breng op smaak met Italiaanse kruiden, peper en zout.

Voeg tot slot de spinazie toe en bak tot deze net begint te slinken.

Leg een lasagnevel in de breedte op een plankje. Doe er wat ricotta op en leg er wat van het paddenstoelmengsel op.

Rol het vel op en leg het rolletje in een ovenschaal. Werk zo door totdat het paddenstoel-spinaziemengsel op is.

Strooi de geraspte kaas over de rolletjes in de ovenschaal en zet 8-10 minuten in de voorverwarmde oven, tot de kaas gesmolten is en de rolletjes beginnen te bruinen.

Serveren

Zet de ovenschaal op tafel en strooi er nog wat van de Italiaanse kruiden over.

Schep de rolletjes op de borden.

Serveer er een lekkere salade bij.