Pizza's als ontbijt? Jazeker wel. Het is namelijk supersimpel, hét antwoord voor moeilijke eters en een leuke afwisseling op je boterham met kaas. En dan is het feest nog niet afgelopen; want ook tijdens de lunch en het avondeten kun je gewoon weer aan een pizza! Geloof je het niet? We hebben vier hele goede redenen voor je...

Mét pannenkoekenbodem

Een pizza met een pannenkoek als bodem. Dubbel feest! En toch kun je dit gerust je kinderen elke dag voorschotelen, want hij zit écht vol vers fruit. Probeer ‘m ook eens met aardbeien, zachte geitenkaas en walnoten.

Naar het recept

Je ontbijtbowl in een ander jasje

And we have more where that came from! Dezelfde ingrediënten die er vanochtend in je kommetje lagen, alleen dan net even anders. Leuker dan dit gaat het ontbijt niet worden, toch?

Naar het recept

Pizzalunch!

En dan is het alweer bijna tijd voor de lunch. Deze omeletpizza is perfect als je een drukke dag voor de boeg hebt, want een goede bodem leg je er wel mee! Zo is de tweede helft van de dag sowieso een eitje. En zijn zoete ontbijtjes niets voor jou? Dan kan 'ie natuurijk ook gewoon als ontbijt.

Naar het recept

En 's avonds dan?

Van pizza's krijg je natuurlijk nooit genoeg, daarom ga je 's avonds gewoon lekker verder met deze kleurrijke plaatpizza met kip en zoete rode bessen.

Naar het recept

Nog meer verse pizza's? Je vindt ze hier

Geen zin in weer hetzelfde?
Geef een verse draai aan je week
Draai maar