Pizza's als ontbijt? Jazeker wel. Het is namelijk supersimpel, hét antwoord voor moeilijke eters, een leuke afwisseling op je boterham met kaas en ze kunnen gewoon elke dag. En dat niet alleen, we hebben nog drie hele goede redenen voor je...

Mét pannenkoekenbodem

Een pizza met een pannenkoek als bodem. Dubbel feest! En toch kun je dit gerust je kinderen elke dag voorschotelen, want hij zit écht vol vers fruit. Niet alleen met deze combi lekker, probeer ‘m ook eens met aardbeien, zachte geitenkaas en walnoten.

Naar het recept

Je ontbijtbowl in een ander jasje

Oh, wat een straf… Granola, Griekse yoghurt en je favoriete zomerfruit. Dezelfde ingrediënten die er vanochtend in je kommetje lagen, alleen dan net even anders. Leuker dan dit gaat het ontbijt niet worden, toch?

Naar het recept

Of gewoon hartig!

Die zoete ontbijtjes zijn natuurlijk niet voor iedereen weggelegd, maar dan kun je gelukkig ook gewoon met pizza ontbijten. Houd je meer van hartig: dan is omeletpizza iets voor jou. Perfect als je een drukke dag voor de boeg hebt, want een goede bodem leg je er wel mee!

Naar het recept

En 's avonds dan?

Van pizza's krijg je natuurlijk nooit genoeg, daarom ga je 's avonds gewoon lekker verder met deze kleurrijke plaatpizza met kip en zoete rode bessen.

Naar het recept
Geen zin in weer hetzelfde?
Geef een verse draai aan je week
Draai maar