stomen

Gevulde omeletjes met broccoli

Lekker op een dikke boterham!

Receptinformatie

4 personen
Hoofdgerecht
20-30 min
Anderen vinden dit recept

Ham, mozzarella en broccoli; het lijkt wel een pizza. Maar dan net even anders! Deze gevulde omelet kan gelukkig wél tussen de middag als lunch.

Voorbereiding

Koken

Serveren

de gigantjes Er zijn zoveel manieren om eens te variëren met de inhoud van de lunchbox!

Voorbereiding

Maak de broccoli schoon en verdeel ze in kleine roosjes.

Snij de mozzarella elk in 6 plakken.

Rol de plakjes ham op.

Klop de eieren los met de melk en voeg zout en peper naar smaak toe.

Koken

Kook de broccoli in 5 minuten beetgaar en laat in een vergiet goed uitlekken.

Verhit de boter in een grote koekenpan en giet het eiermengsel erover uit

Leg de broccoliroosjes aan de rand van de koekenpan in een ring op het eiermengsel. Leg de mozzarellaplakjes binnen de rand broccoliroosjes in een ring en drapeer tot slot de rolletjes ham als een ‘ster’ op de mozzarella.

Laat het eiermengsel in 4 minuten op zacht vuur gaar worden.

Serveren

Snijd de gevulde omelet in vier kwarten.

Ook lekker met gebakken aardappeltjes als hoofdgerecht.