stomen

Plaatpizza met zomerfruit

De makkelijkste pizza ooit!

Receptinformatie

Pizza
4 personen
Hoofdgerecht
20-30 min
Anderen vinden dit recept

Die zomerse salades komen tijdens een hittegolf wel eens flink je neus uit. Daar hebben we wat op gevonden: een frisse plaatpizza met een zomerse twist. En natuurlijk staat 'ie ook gewoon supersnel op tafel.

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge Dit is dé nieuwe manier om asperges te eten: #SNACKSPERGE!
asperge asperge

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Maak de bosuitjes schoon en snipper ze grof.

Was de bessen en rits ze boven een kom van de takjes. Dit kan je heel makkelijk met een vork doen!

Leg het flammkuchendeeg met het bakpapier aan de onderzijde op een bakplaat.

Smeer de zachte roomkaas erover uit.

Beleg de roomkaas met plakjes kipfilet. Die mogen er ‘rommelig’ opgelegd worden.

Strooi de bosuitjes en rode bessen eroverheen.

Koken

Zet de bakplaat in het midden van de oven en bak de flammkuchen in 15 minuten gaar.

Serveren

Snijd de flammkuchen in vierkanten en dien op.