Spitskool is zo'n groente die je op allerlei manieren kan gebruiken. En dat is handig, want deze groente zit vol gezonde vitamine C. We geven je drie diverse manieren om spitskool te bereiden:

Op z'n Italiaans

Geef je pasta pesto een flinke boost door spitskool toe te voegen. Snijd de spitskool goed dun en roerbak maximaal 5 minuten mee. Lekker makkelijk!

Lees verder

In de soep

Zo wordt je soepje nóg gezonder. Maak spinaziesoep zoals je gewend bent, maar bak wat spitskool mee. Pureren maar, en klaar!

Lees verder

Door de risotto

Nog zo'n Italiaanse klassieker, maar dan met een Nederlandse twist. Maak je risotto eens met andere groenten zoals bloemkool en spitskool, wedden dat je niks anders meer wilt?

Lees verder

Als je spitskool kookt, zorg dan dat je niet langer dan 10 minuten kookt. Zo blijft de groente lekker én behoud je de meeste vitamines. Klik hier voor uitgebreide tips en informatie over deze groente.

Geen zin in weer hetzelfde?
Geef een verse draai aan je week
Draai maar