stomen

NIEUW: Probeer de Groente Fruitmachine!

Bewaar je favorieten in je Verse Oogst profiel

Maak profiel aan Inloggen Sluiten

Italiaanse pasta met spitskool

Receptinformatie

Pasta
4 personen
Hoofdgerecht
20-30 min

Spitskool door de pasta? Ja zeker, want als je deze groente goed dun snijdt en roerbakt is het de perfecte smaakmaker voor je Italiaanse pasta.

Ingrediënten

4 personen
Stap voor stap koken

Voorbereiding

Koken

Serveren

Geen zin in weer hetzelfde?
Geef een verse draai aan je week.
Draai maar

Voorbereiding

Was en snijd de spitskool in fijne reepjes.

Snijd de paddenstoelen een of twee keer door.

Snijd de zongedroogde tomaten klein.

Koken

Kook de pasta beetgaar en laat uitlekken.

Fruit de ui. Voeg het gehakt toe en bak het rul.

Voeg de paddenstoelen toe en roerbak mee.

Voeg de spitskool toe, breng op smaak met peper en zout en roerbak alles gaar.

Serveren

Roer naar smaak pesto door de penne. Schep op de borden. Verdeel het gehakt- en spitskoolmengsel over de pasta.

Garneer met stukjes zongedroogde tomaat en rasp er wat Parmezaanse kaas over.