stomen

Italiaanse pasta met spitskool

Receptinformatie

Pasta
4 personen
Hoofdgerecht
20-30 min

Spitskool door de pasta? Ja zeker, want als je deze groente goed dun snijdt en roerbakt is het de perfecte smaakmaker voor je Italiaanse pasta.

Voorbereiding

Koken

Serveren

Voorbereiding

Was en snijd de spitskool in fijne reepjes.

Snijd de paddenstoelen een of twee keer door.

Snijd de zongedroogde tomaten klein.

Koken

Kook de pasta beetgaar en laat uitlekken.

Fruit de ui. Voeg het gehakt toe en bak het rul.

Voeg de paddenstoelen toe en roerbak mee.

Voeg de spitskool toe, breng op smaak met peper en zout en roerbak alles gaar.

Serveren

Roer naar smaak pesto door de penne. Schep op de borden. Verdeel het gehakt- en spitskoolmengsel over de pasta.

Garneer met stukjes zongedroogde tomaat en rasp er wat Parmezaanse kaas over.