stomen

Pittige bloemkoolwraps

Receptinformatie

Hartig
4 personen
Hoofdgerecht
30-40 min
Anderen vinden dit recept

Knapperig van buiten en zacht van binnen: dé tip om bloemkool te bereiden is in de oven. Lekker met romige wraps vol pit.

Voorbereiding

Koken

Serveren

veggiesfirst Start met deze groentehelden, dan komt de rest vanzelf
aubergine garnering

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 220 graden.

Snijd de bloemkool in roosjes en marineer met zonnebloemolie, paprikapoeder, komijnpoeder, cayennepeper, knoflookpoeder en zout naar smaak.

Snijd de rode kool en rode ui in dunne reepjes.

Hak de koriander fijn.

Koken

Verdeel de gemarineerde bloemkoolroosjes op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster 25 minuten in de oven.

Prak ondertussen de avocado samen met het limoensap en meng het met de zure room en koriander. Breng op smaak met peper en zout.

Serveren

Beleg de wraps met het avocadomengsel, de pittige bloemkool, rode kool en rode ui. Eet smakelijk!