stomen

Indiase curry madras

Receptinformatie

Curry
4 personen
Hoofdgerecht
20-30 min
Anderen vinden dit recept

Een beetje pit op tafel? Maak nu deze heerlijke Indiase curry madras. Zo heb je snel en gemakkelijk een heerlijke verse maaltijd op tafel.

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Was de groenten. Halveer de paprika en verwijder de zaadlijsten. Pel en snipper de ui.

Snijd de tomaten en paprika in grove stukken en de bloemkool in kleine roosjes.

Snijd de peper in de lengte door, verwijder de zaadlijsten en hak de peper fijn. Snijd de kip(dij)filet in blokjes.

Koken

Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Verhit de olie in een wok en bak hierin de kip(dij)filet goudbruin. Voeg de ui, bloemkool en rode peper toe. Roerbak het geheel gedurende 3 minuten op hoog vuur. Voeg vervolgens de paprika en tomaten toe en bak deze 1 minuut mee.

Voeg de madras-currypasta toe en verwarm deze 2 minuten op middelhoog vuur mee. Voeg de kokosmelk toe en breng dit aan de kook.

Zet het vuur laag en laat het geheel 10 minuten afgedekt stoven.

Serveren

Serveer de Indiase curry madras met de rijst.