stomen

Zomer op je bord salade

Ook lekker met rode paprika!

Receptinformatie

Salade
4 personen
Hoofdgerecht
20-30 min

Tover de zomer op je bord met deze heerlijke groentesalade met kip. Perfect voor de picknick, barbecue of een dagje strand. Als je maar lekker snel weer naar buiten kan!

Voorbereiding

Koken

Serveren

Voorbereiding

Was en halveer de cherrytomaten.

Maak de paprika’s schoon en snijd ze in dunne repen.

Schil de avocado en snijd in mooie plakken.

Maak de bosuitjes schoon en snijd in flinterdunne ringen.

Koken

Breng 1 liter water met de bouillontabletten aan de kook en leg de kipfilets in de bouillon. Laat de filets tegen de kook aan in 15 minuten garen. Haal ze daarna uit de bouillon en laat ze afkoelen.

Kook intussen de fusilli in 10 minuten beetgaar, doe over in een vergiet en laat ze onder koud stromend water afkoelen.

Roer een dressing van de olijfolie en azijn en breng op smaak met peper en zout.

Serveren

Snijd de kipfilets in mooie plakken. Meng alle ingredienten voorzichtig door elkaar in een grote slakom en schenk de dressing erover uit.