stomen

Wraptaart met lekker veel groenten

Receptinformatie

Hartig
4 personen
Lunchgerecht
20-30 min
Anderen vinden dit recept

Makkelijk te maken en weer eens wat anders, dat is deze wraptaart. Vul ‘m met allerlei lekkere groenten uit het seizoen en je kunt eindeloos variëren. Succes gegarandeerd!

Voorbereiding

Koken

Serveren

zomerfruit Zomerfruit all day long: van op een stokje tot in een glas!
blueberry raspberry

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet een springvorm in met wat olie.

Maak alle groenten schoon en snijd in stukjes.

Koken

Fruit de ui. Roerbak achtereenvolgens de wortel, kikkererwten, paprika, prei, champignons en courgette op hoog vuur.

Voeg de tomatenblokjes toe en roer alles goed door. Breng op smaak met Italiaanse kruiden, peper en zout en laat kort koken.

Leg een wrap op de bodem van de springvorm. Schep ongeveer 1/6 van het groentenmengsel hierop. Maak zo nog zes lagen; je eindigt dus met groentenmengsel bovenop.

Strooi geraspte kaas over de taart en bak 20 minuten in de voorverwarmde oven. Leg een stuk aluminiumfolie erover als de kaas te bruin wordt.

Serveren

Haal de ring van de springvorm en verplaats de taart met een spatel naar een mooi groot bord.

Snijd punten van de taart en serveer direct.