stomen

Mexicaanse nacho's met pit

Receptinformatie

4 personen
Bijgerecht
20-30 min

Als je al fan was van nacho's dan moet je deze zeker een keer proberen. Deze extra gevulde versie is niet alleen perfect wanneer je stevige trek hebt, hij is ook speciaal voor waaghalzen: bomvol pit!

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge Dit is dé nieuwe manier om asperges te eten: #SNACKSPERGE!
asperge asperge

Voorbereiding

Was de tomaten, verwijder de zaadlijsten en snijd in kleine blokjes.

Laat de maïskorrels en de bonen uitlekken.

Snijd de pepers in plakjes, de lente-ui in ringetjes en de koriander fijn.

Koken

Bak het gehakt rul. Voeg, als het gehakt goed aangebakken en bijna gaar is, de bonen, maïs en pepers toe. Kruid met de Mexicaanse kruiden. Warm goed door.

Verdeel de nacho's over vier borden. Doe er wat salsasaus en geraspte kaas op. Houd wat van de kaas apart als garnering. Zet de borden om en om kort in de magnetron, zodat de kaas smelt.

Serveren

Doe wat ijsbergsla op de nacho's. Schep het gehaktmengsel op de sla.

Garneer met blokjes tomaat, lente-ui en koriander.

Schep op elk bord een eetlepel guacamole en zure room.