stomen

Snackpaprika’s met komkommerspread

Receptinformatie

4 personen
Bijgerecht
10-20 min
Anderen vinden dit recept

Fris, knapperig, licht en lekker. Als lunch, snackje of in de broodtrommel mee naar school.

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge Dit is dé nieuwe manier om asperges te eten: #SNACKSPERGE!
asperge asperge

Voorbereiding

Snijd het kontje van de paprika’s (dus niet aan de kant van het steeltje want dat blijft er aan zitten en dient als ‘handvat’) en hol de paprika’s voorzichtig met behulp van een scherp mesje uit. Was ze en dep ze droog met keukenpapier.

Hak de kontjes heel erg fijn.

Was en rasp de komkommer fijn en laat heel goed uitlekken.

Verwijder harde steeltjes uit de kruidenmix en hak deze heel fijn.

Koken

Meng de geraspte komkommer met de roomkaas en de gehakte paprikakontjes en prak de kruiden erdoor. Breng op smaak met peper en zout.

Vul de snackpaprika’s met de komkommerspread.

Serveren

Serveer de gevulde snackpaprika’s op een mooie schaal.