stomen

Salade van appel, walnoten en blauwe kaas

Receptinformatie

Salade
4 personen
Lunchgerecht
10-20 min
Anderen vinden dit recept

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Verwijder het klokhuis van de appels. Snijd de appels in plakken van 2 cm.

Maak de bleekselderij schoon, snijd de stengels in dunne plakken van 2 cm.

Roer in een kom de mayonaise, citroensap, zeezout, suiker en blauwe kaas tot het een dressing wordt.

Koken

Verdeel de bleekselderij over de borden, plaats de schijfjes appel er op, verdeel de veldsla en dressing over het gerecht. Hak als laatste de walnoten fijn en verdeel deze over de salade.

Serveren

Om verkleuring van de appel tegen te gaan kun je er vlak voor het serveren een druppeltje citroensap over druppelen.