stomen

Salade met rosbiefrolletjes

Receptinformatie

Salade
4 personen
Hoofdgerecht
20-30 min

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Sojastroop: Breng in een pan de soja met de honing aan de kook. Kook de saus in circa 8 minuten tot de helft in. Laat circa 15 minuten afkoelen tot het een stevige stroperige massa wordt.

Rooster de cashewnoten circa 3 minuten in een droge pan.

Schil de mango en snijd het vruchtvlees in blokjes. Halveer de komkommer in de lengte en snijd de komkommer in halve plakjes. Verwijder de buitenste bladeren van de kropsla en pluk de bladeren van de kern.

Verwijder het groen van de van de bospenen. Schil de bospenen en snijd ze met een dunschiller in plakjes. Pluk en hak de blaadjes koriander.

Koken

Meng in een grote kom de cashewnoten, mango, komkommer, kropsla, bospenen, koriander en de sesamolie.

Snijd de enoki paddestoelen van de kluit. Snijd de bosuitjes in dezelfde grootte als de enoki paddenstoelen. Leg de plakjes rosbief uit op een snijplank. Verdeel de bosuitjes en de enoki paddenstoelen over de plakjes rosbief en rol op. Bestrijk de rolletjes met sojastroop en bestrooi met een beetje versgemalen peper.

Serveren

Verdeel de noedels en de salade over de borden. Leg hier de rosbiefrolletjes op. Lepel de resterend sojastroop over de borden.