stomen

Salade met Mexicaanse wraps, kip en quacamole

Receptinformatie

4 personen
Hoofdgerecht

Tip: Wil je deze wraps voor de lunch of als borrelhapje gebruiken, snijd ze dan in kleine rolletjes en prik er een klein cocktailprikkertje in zodat ze mooi opgerold blijven. Eet je liever vegetarisch, vervang dan de kip door rode kidneybonen.

Zo maak je het! Snijd de avocado’s open en haal het een klein lepeltje het vruchtvlees eruit.

Prak de avocado fijn met een vork en voeg een lepel crème fraiche, een beetje citroensap en zout en peper toe en meng alles door elkaar. Giet een scheutje olie in een pan en bak de kipburgers volgens de bereidingswijze.

Snijd de tomaat/tomaatjes in stukken en snijd de bosui in ringen. Smeer een beetje van de avocado op een wrap. Leg hier wat ijsbergsla, tomaatjes en bosui op. Snijd de kip in reepjes en leg 1-2 reepjes op de wrap. Rol de wrap op en smullen maar!