stomen

Romige champignons met spicy pasta en zalm

Receptinformatie

Pasta
4 personen
Hoofdgerecht
20-30 min

Koken

Serveren

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Koken

Pel en snipper de ui. Pel en snijd de <a href="/producten/knoflook" target="_blank">knoflook</a> fijn. Verhit een scheut olie in een pan en fruit de ui en knoflook. Halveer de champignons en bak ze mee met de ui en knoflook.

Snijd de <a href="/producten/broccoli" target="_blank">broccoli</a> in kleine roosjes, schil de steel en snijd de steel in stukjes. Voeg de broccoli toe en bak kort mee. Schep de pesto erbij en voeg de room toe. Laat met deksel op de pan circa 8 minuten koken op middelhoog vuur. Meng de oude kaas erdoor en breng op smaak met versgemalen peper.

Kook de penne rigate gaar volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd de rode peper fijn. Giet de pasta af en meng de rode peper en een scheutje olijfolie extra vierge erdoor.

Serveren

Verdeel de spicy pasta over borden. Schep de romige <a href="/producten/champignons" target="_blank">champignons</a> en de zalm eroverheen.