stomen

Polenta met wilde paddenstoelen

Door Season With Love!

Receptinformatie

4 personen
Hoofdgerecht
40-50 min

Mirne van Season With Love schotelt ons een romige polenta voor met een mix aan wilde paddenstoelen. Met dit gerecht haal je de herfst zo in huis!

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge herb herbs Want er is nog zoveel meer dan de traditional way met ham, kaas en botersaus… herb
asperge

Voorbereiding

Scheur en/of snijd de paddenstoelen in grove stukken.

Rasp de Parmezaanse kaas.

Hak de peterselie.

Pers de teentjes knoflook.

Koken

Doe de polenta, water, wijn en crème fraîche bij elkaar en breng op smaak met zout.

Laat dit rustig koken terwijl je constant blijft roeren. Na ongeveer 40 minuten is de polenta klaar. Maak deze af met de helft van de roomboter.

Verhit de andere helft van de roomboter en bak alles hierin op totdat het gaar is.

Voeg de geperste knoflook toe en breng verder op smaak met peper en zout.

Serveren

Serveer de polenta met de paddenstoelen erop.

Verdeel hierover wat Parmezaanse kaas en fijngehakte peterselie.

Kijk <a href="https://www.seasonwithlove.nl/polenta-wilde-paddenstoelen/"target=_blank>hier</a> voor de hele blog!