stomen

Peren-potje met havermout

Receptinformatie

4 personen
Ontbijt
20-30 min
Anderen vinden dit recept

Je hoeft echt de deur niet uit voor een heerlijk ontbijtje. Terwijl de potjes in de oven staan, maak jij je cappuccino klaar. Zo heb je die hippe ontbijttent helemaal niet nodig!

Voorbereiding

Koken

snacksperge Dit is dé nieuwe manier om asperges te eten: #SNACKSPERGE!
asperge asperge

Voorbereiding

Roer de havermout, honing, drie eetlepels olie en het ei goed door elkaar.

Snijd de abrikozen in kleine stukjes.

Schil de peren, snijd deze in blokjes en vermeng ze met de abrikozenstukjes en het kaneelpoeder.

Verdeel het perenmengsel over vier ovenvaste schaaltjes en schep het havermoutmengsel hier overheen.

Koken

Verwarm de oven voor op 175 graden.

Bak de peren-potjes in 20 minuten gaar.