stomen

Naanpizza met rozemarijn

To go versie? Vul de broden!

Receptinformatie

Pizza
2 personen
Hoofdgerecht
10-20 min
Anderen vinden dit recept

Alle pizza's op de wereld al een keer geprobeerd? Dat het niet! We presenteren je: de naanpizza. Zelfs de echte Italianen zullen zwichten voor deze versie met een Indiase twist.

Voorbereiding

Koken

Serveren

snacksperge Dit is dé nieuwe manier om asperges te eten: #SNACKSPERGE!
asperge asperge

Voorbereiding

Verwarm je oven voor op 230°C en snijd de peer in dunne partjes.

Smeer de naanbroden in met olijfolie en beleg met de stukken burrata.

Snijd de rozemarijn fijn en strooi dit over de broden.

Voeg de stukken peer toe, besprenkel met de honing en de overgebleven olijfolie.

Koken

Bak 10 minuten in de voorverwarmde oven.

Serveren

Besprenkel met balsamicocrème en zout en peper naar smaak. Eet smakelijk!